Oct 25, 2012

Aku di Perantauan. Eceh.

I'm officially graduated!!!




Ok tak mendapat first class di situ tapi tak pe la kan, yang penting sekarang adelah sudah mempunyai pekerjaan yang tidak disangka dan ianya best. Well, best lah juga. Ketepi dulu kamu, wahai impian menjadi engineer. Kita belajar dulu jadi QS. Hehe. Tapi paling best pun just part kurang turun site. Sangat kurang okeyyy. Inilah masa untuk menjaga kulit muka ku yang berlobang-lobang ini. Manalah tahu, murah rezeki kahwin tahun ni, muka suci murni je kannnn.LOL.

By the way, di hari raya haji yang mulia ini, tidak dapat pulang ke kampung halaman adelah sangat menyedihkannnnn. Nasib baik jugak la ada rumah bakal mertuaku ini, boleh la menumpang kasihhh.Sobs sobs. Selamat hari raya!

Em, susah la duduk tempat yang takde 3g itu. Boleh online blog ini kalau di rumah kekasih hati. Kalau di office sana Facebook ajeeee.Ekeke

Eh ok sudah.

Sekarang suda berani pegang kucing. LOL

Lin Meli

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...