Aug 10, 2010

the 22nd years old of me...

semalam genap la umo aku 22 ta0n.ok x rase tua sgt pn =p dlu mase kecik kan aku sllu pndang owg yg umo 20-an ni sbg owg dewase yg leh dkire sbg tua.hahaha.tpi bile da merase sndiri umo 22 taon nie,x banyak beza p0n sbnrnye ngn taon2 sblum nie.ok psan mude.haha.mngkin aku lebih rasional kot skrg. ^_^ v

. . .

9 0gos lak besday abah.jumaat ari tu aku balik kl.wat suprise kat abah.bliau tataw pn aku balik kl.alhamdulillah aku slamat smpi umah kn.mmg muka abah terkejut gilerious tgk aku ttibe ade dlm umah.best taw bile tgk mke owg yg kite syg ni epi.so aku n adik celebrate awl bsdy abh.ibu pn nmpk epi je.so far mmg bermkne gile la aku balik ritu..

. . .

tapi dlm idop x stiap mase kite akn epi kn.dlm epi2 aku balik tu gak,terjadi la persengketaan antara aku ngn kezen ku yg aku da knal n tgk die sjak lahir lagi.btol ckp org,manusia ni brubah.kezen yg aku knal scr rapat ni mmg da byk brubah.mngkin dlu bole la die anggap aku ni adek badek die gak.tpi skrg nie jgn kn adek,nk ngaku sdare pn l0m tentu tu.sumpah aku benci gile ngn laki die yg byk efek fmily die n fmily aku.n skrg,somehow aku da membenci kezen aku gak.ye,cinte ptut dsebarkn tpi kalau owg da layan baik2 tapi die balas wt pangai cm taik ptot ke aku nk syg die lagi?duhh,i hate u!

. . .

ok ri ni smua org sbuk cite sal puase.rini 1ramadhan beb.maka ramai aa yg kenang2 lik zman mude mudi ms blaja pose dlu.saat pling gampang aku pnah lalui adelah bile aku jarang pose ms kcik dlu.jadi aku fikir sume org pn x pose cm aku nie.dgn slumber mse rehat (skola rendah dlu) aku makan gule2 lalu mngoffer gule2 tu kt kwn aku.skali die ckp die pose.sentap dol!hahahaha.sjak tu aku blaja pose wp0n stiap taon x pnah ckup time tu.

*skrg aku insan bergune ok.tade nk ponteng2 puase nie.buang mse jerk.wkakakaka*

. . .

ok arini aku byk keje.chow~!

---aLin---

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...