Oct 31, 2010

imagine me as an IR

wah mmg tggi cite2 aku nk dpt title IR tu.hehe.ok stop imagine.somehow pas tgk kehebatan2 kawan2 sekelas yg byk sgt ilmu sal bidang engineer ni aku mjdi sdikit lemah ok.tp xpe.fighting!(terpngaroh ngn cite korea)

. . .

ape kate bercerite mngenai crite korea?hahahaha.mmg ramai kot peminat.x dinafikan.aku last layan cite korea ms skolah mnengah dlu.da bertaon2 aku tggalkn akhirnye sem ni aku layan kembali cite2 tersebot.ok ade stetmen yg bakal kne gelak punye kalau owg taw : aku x penah tgk fullhouse ms skolah dlu.ha,ye!gelak la gelak la.x heran da sbb aku da tgk da sem ni!hahaha.lembab gile aku.xpe,gua kewl.pas layan cite femes tu,aku layan cite femes yg kedua: Boys Over Flower.hoho.komen aku:cite tu best tapi knape pmpn itu stupid cupid armpit sgt.dem.aket ati aku tgk.tgk fullhouse tade la aket ati sgt.ah kachak2 mereka ini.

. . .

ok sepanjang mase ke-tidakupdate-an blog ini.aku telah d datangi kwn rpatku kt cni membincangkan hal kami ber4 yg nth cane huru hara jap.da taw punca dr si mulut longkang itu.ah menci la cite sal die.mulut kalau da longkang mmg x leh nk wt pe dh.

. . .

ok,da lepas 12 malam.maka aku berada d dlam mggu belajar.omputihnye study week.mngkin perlu berhenti d sini membace kitab2 pelajaran T_T

. . .

will be updated soon.aku ade story mory yg cm xcited nk report kt cni.wee~~

aLin meLi

Oct 20, 2010

it's october!

sebenarnye sepanjang sem ni busy(as i alwez mentioned before).but thap kritikal itu terjadi di bulan ini-oktober.date line sume assignmnt and project adela d dlm bulan ini termsok deretan test 2 ye kwn2.bertenang2..

. . .

2 3 ari ni aku baru memikirkan betapa kerdil diri ini kalau nk d bandingkan dengan kepandaian classmatesku yg sgt hebat mengaplikasikan ape yg kitorang blaja dlm kelas kepada semua pemasalahan yg ade dlm civil engineering.dan sume ini buat aku tertanye2.why on earth did i choose dis course b4???honestly said here aku adela budak yg setia ngn math.sgt suke smpi x pnah ponteng kelas2 math.x tipu ok!jadi aku sgt bergantung kepada fakta2 nie.agk kurang utk aplikasi mende civil engineering nie.kalau aplikasi math insyaallah buleh.tp knape aku d sini??d bidang ini? (but better la drpd aku ade d bdang medik-so not me)

. . .

ok biarkan rase rendah diri itu d situ.smalam telah djelaskan dengan perkara yg pernah menyerabutkn otak yg tade kaitan dgn pelajaran.ye,hanya kerana mulut seorang perempuan yg sgt biadap,serabut beberapa idop org d sekeliling aku.aku harap perempuan ini cptla brubah.dan jika bernaseb bek dan die membace entry ku ini aku ingin katekan kpdnye : berhenti la bercrite sal org yg kau tak knal, and siyesly kau x comel spt yg kau suke nyatakan kepade laki2 d dlm kelas kite itu.i hate u.

. . .

bercerite ttg prasaan benci ini.ok rmi la yg terlibat dgn prasaan itu.tpi ntah ape dosa seorang kanak2 lelaki yg baru lahir kerane aku spt tidak akn suke bliau.tpi xpe.akn dtg mngkin aku akn idop dlm keadaan yg lebih rasional lalu melupakan kisah silam dan melayan kau budak bayi sbb knak2 comel yg aku suke geget.berhenti merepek.

. . .

beberape kali juge dalam bulan ini adik me'mms' gambar rumah yg sedang d renovet dan aku berase tersgt la x sbr nk cuti utk mngkin berehat2 d rumah itu.ok abh da bagi keje soh aku cat rumah nnty. T_T
nevermind,i miss my home.

. . .

abah pesan blaja rajin2.ok suda.jumaat ade test.

alin meli

Oct 7, 2010

bunga dan perempuan

Bunga memang sinonim dengan perempuan kan? dulu masa kecik2 aku slalu heran knape la perempuan mesti suke kalau di adiahkan bunge. ye la, bunga tu kan dalam 2 3 hari akan layu jugak.so bunga ni sebenarnye menandakan ape? cinte? so adekah cinte itu akan layu mcm bunga? ah berhenti mengarut.

. . .

Bila aku suda agk dewase (ehem2), aku pn mula mengharapkan yg seorang lelaki akan adiahkan aku bunge. ok dalam dunia ni aku rase bunga je kot perkara semulajadi yg ade kaler2.bile bunga tu djadikan sbg adiah so perempuan BIASANYA akan rase mcm 'ouw...so sweeettt..'. ye, kerane bunga itu indah. jadi ape la salahnye adiahkan girlfriend korang bunga kan?bukan beratus2 pun harge die.kadang2 yg sekuntum je pn lagi perempuan suka.ok yg suke sejambak ade brape ratus kuntum tu BIASANYE adela pompuan yang suke menunjuk betapa bruntungnye die diadiahkan bunge kepadenye.so-wut-eva.

. . .

jadi bile da ade bunge d tangan, maka bermula la adat resam org skrg.KAMERA pliz.click3!

ah sungguh gedik diri ini


muka harus poyo baru org terharu

ok suda nnty org meluat.

. . .

smpai layu pn aku ade amek gmbr wt kenangan..hahaha.xperlu aku post gmbr itu.

. . .

ok kalau x dpt bunge dr boifren,xpe2, dont worry.xperlu sedey mcm kematian kucing.mereka masih sygkan anda.mngkin cume sifat keromantikan itu kurang.bersyukur la atleast dia SAYANG korang kn. ok da x nak gedik2 mintak bunge lagi,hik3.

---aLin Meli---

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...