Mar 13, 2014

Langkawi Day 3

Ha tak habis cerita lagi kau. Pagi tak pagi hari ketiga we said bubye to Pantai Cenang dan kami kembali ke Pekan Kuah. We checked in kat Riverra Inn pula.









Sebab apa kami pilih tempat ni? Sebab tempat ni ada pool dan kami suka berenang-renang selama mana yang kami suka. Hihihi. Dah mandi laut, kita mandi kolamlah pula ye.




Tempat ni tersorok and simple. Bilik selesa ada pool bagai tapi sebelah dia rumah kampung aje. Siap ada korobau (kerbau) habaq hang. Oh rate dia masa tu RM130. Rate mungkin berubah okay.





Rehat-rehat, mandi-mandi, makan-makan, shopping-shopping, malam!

Malam barulah kami keluar ke Dataran Helang. Eh kenapa malam? Sianglah best. Eh suka hati lah. I malas okay keluar panas-panas. I kan Lin. Ada budak kecil ni panggil I kak Lilin. Cute. Hihihi.











Ok dah. Balik.










Ok bye.

Lin Meli

No comments:

Post a Comment

comments

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...